Met de MediaLokaal Design Desk beschikt u over razendsnelle assistentie bij het ontwikkelen van diverse marketingmaterialen. Van flyers & brochures tot een compleet nieuwe website of een eenmalige uitgave als een jubileumkrant, u kunt het zo gek niet bedenken en ons creatieve team kan het voor u realiseren!

SCHAKEL ONZE DESIGN DESK IN VOOR BIJVOORBEELD:

FLYERS
FOLDERS/BROCHURES
WEBSITES
PERIODIEKEN/EENMALIGE UITGAVEN
ADVERTENTIES/BANNERS
LOGO’S/HUISSTIJLEN

De MediaLokaal Design Desk is een professioneel team van (grafisch) -vormgevers, webdesigners, tekstschrijvers en creatievelingen die uw (creatieve) vraagstuk razend snel omzetten in doeltreffende marketingmaterialen.

 Voor wie:

Onze Design Desk is er voor ieder bedrijf of organisatie dat behoefte heeft aan een snelle en betaalbare partner op het gebied van drukwerkrealisatie, webdesign of grafische vormgeving. Of het nu gaat om een eenmalig ontwerp of wanneer u zoekt naar een vaste partner voor uw marketingmaterialen: MediaLokaal is u graag van dienst!

Heeft u interesse in deze dienst of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neemt u gerust even contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Info/Offerte aanvragen